به گزارش روابط عمومی معاونت ترافیک، سیروس ذاتی با اشاره به نتایج دوازده¬گانه طرح جامع حمل و نقل گفت: این دوازده بخش طرح جامع، بخش اصلی آن گسترش شبکة معابر به واسطه رینگ کمربندی و مجموعه تقاطعات غیرهمسطح ( پل های روگذر و زیرگذر) تقریباً به صورت کامل اجرا شده است. همچنین ایمن سازی معابر با اجرای طرح های اصلاح هندسی و نصب تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی از پیشرفت چشمگیری برخوردار بوده. در بخش هوشمند سازی نیز با هوشمند کردن بیشتر چراغ های راهنمایی تقاطع های سطح شهر و راه اندازی پارکومتر هوشمند، دوچرخه هوشمند و پرداخت الکترونیکی اتوبوس ها گام های عملیاتی خوبی برداشته شده است و پرداخت جامع الکترونیکی سامانه ناوگان حمل و نقل عمومی در مرحله عملیاتی شدن می باشد.
معاون حمل و نقل و ترافیک در ادامه افزود: در بقیه¬ی بخش های این طرح مهم همچون مدیریت پارکینگ و بخش حمل و نقل ریلی و مرکز کنترل ترافیک مطالعات اولیه انجام شده و آماده ورود به فاز اجرایی می باشد. در بخش ناوگان حمل و نقل عمومی هم با توجه به شرایط اقتصادی پیش آمده، تقریباً ۴ درصد اتوبوس های واحد نوسازی و نزدیک به ۳۰ درصد آنها بازسازی شده است. همچنین از سال ۹۳ تاکنون تعداد ۸۷۴ دستگاه تاکسی نوسازی شده است.
لازم به ذکر است مطالعات جامع حمل و نقل شهری که به آن طرح جامع حمل و نقل شهری اطلاق میشود، نوعی برنامه ریزی بلند مدت است که به هدف طرح و پردازش سیستم حمل و نقل و ترافیک یک شهر مطالعه و تدوین میشود. در شهر ارومیه این طرح مطالعاتی از سال ۱۳۸۶ شروع شده و برای بازه زمانی ۱۵ سال تدوین شده است؛ و در نهایت با همکار تمامی حوزه های فنی و اجرایی شهرداری، پلیس راهنمایی و رانندگی و سایر ارگانهای زی ربط عملیاتی شده است.
- کد خبر 12370
- بدون نظر