شما اینجا هستید
آخرین اخبار سایت » گوهرشاد در مسیر یک رویداد ملی؛ ۱۸ برند کشور پای کار آمدند

به گزارش ارومیه کلوب، نشست هم‌اندیشی با غرفه‌داران پنجمین رویداد ملی مد و لباس ایرانی ـ اسلامی «گوهرشاد» برگزار شد و در این نشست، آخرین برنامه‌ها و جزئیات برگزاری این رویداد تشریح شد.

 

محسن رضایی، دبیر اجرایی پنجمین رویداد ملی «گوهرشاد»، در این نشست با اشاره به آغاز ثبت‌نام غرفه‌داران گفت: ثبت‌نام متقاضیان حضور در نمایشگاه آغاز شده و پس از تکمیل فرآیند ثبت‌نام، کارت حضور غرفه‌داران صادر خواهد شد. این فرآیند تا ۳۱ شهریورماه ادامه دارد.

 

وی با بیان اینکه «گوهرشاد» امسال یک گام مهم به سمت تثبیت جایگاه ملی خود برداشته است، افزود: این رویداد به عنوان نمایشگاه ملی در تقویم اجرایی نمایشگاه‌های کشور ثبت شده و تلاش ما این است که پنجمین دوره را با کیفیتی بهتر از سال گذشته برگزار کنیم.

 

رضایی ادامه داد: تاکنون ۱۸ برند از سراسر کشور برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند که این حضور می‌تواند زمینه تعامل بیشتر میان برندها، طراحان، تولیدکنندگان و مخاطبان را فراهم کند.

«گوهری در راه است»؛ آغاز موج تبلیغات از ۱۵ مهر

دبیر اجرایی پنجمین رویداد «گوهرشاد» از آغاز برنامه‌های گسترده اطلاع‌رسانی و تبلیغات نمایشگاه از ۱۵ مهرماه خبر داد و اظهار کرد: بسته‌های خبری با عنوان «گوهری در راه است» از این تاریخ از سکوهای انتشار استانی پخش خواهد شد.

 

وی افزود: نشست خبری و آیین رونمایی از پوستر پنجمین رویداد «گوهرشاد» نیز ۱۵ مهرماه برگزار می‌شود و هم‌زمان تبلیغات محیطی نمایشگاه در سطح شهر آغاز خواهد شد.

 

رضایی گفت: در مجموع ۸۰ نقطه از سطح شهر میزبان بنرهای تبلیغاتی «گوهرشاد» خواهد بود و برای مدارس دخترانه نیز پوستر و بن تخفیف ارسال می‌شود. همچنین در تجمعات شبانه از ظرفیت بن‌های تبلیغاتی برای معرفی نمایشگاه استفاده خواهد شد.

 

وی همچنین از پیش‌بینی فضای «تی‌وال» برای تبلیغ برندهای حاضر در نمایشگاه خبر داد و گفت: هدف این است که برندهای حاضر در «گوهرشاد» از فرصت مناسبی برای دیده‌شدن و معرفی ظرفیت‌های خود برخوردار شوند.

 

«گوهرشاد» فقط نمایشگاه نیست

 

رضایی با اشاره به برنامه‌های جانبی پنجمین دوره «گوهرشاد» اظهار کرد: امسال تلاش شده نمایشگاه از یک فضای صرفاً تجاری فاصله گرفته و با ایجاد بخش‌های فرهنگی، آموزشی و تعاملی، تجربه متفاوتی برای بازدیدکنندگان رقم بزند.

 

به گفته وی، غرفه «کافی‌گفتگو» با حال‌وهوای یک کافه و طراحی آیتم‌های ویژه گفت‌وگوهای صمیمانه، یکی از بخش‌های متفاوت این دوره خواهد بود و فرصتی برای گفت‌وگو با فعالان و مهمانان نمایشگاه فراهم می‌کند.

 

غرفه عکس خانوادگی نیز با استفاده از المان‌های شهر ارومیه طراحی شده تا خانواده‌ها بتوانند در کنار بازدید از نمایشگاه، لحظاتی متفاوت را ثبت کنند.

 

دبیر اجرایی «گوهرشاد» همچنین از حضور فنی و حرفه‌ای در این رویداد خبر داد و گفت: در غرفه فنی و حرفه‌ای، برنامه‌های آموزشی با تم کلاس آموزشی طراحی شده و خدمات آموزشی به صورت رایگان در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

سه نمایشگاه در یک مقصد

وی با اشاره به هم‌زمانی برگزاری چند رویداد نمایشگاهی گفت: هم‌زمان با پنجمین رویداد ملی «گوهرشاد»، نمایشگاه میراث فرهنگی و نمایشگاه اسباب‌بازی نیز در سالن‌های دیگر مجموعه نمایشگاهی برگزار می‌شوند که می‌تواند زمینه حضور طیف گسترده‌تری از خانواده‌ها و مخاطبان را فراهم کند.

 

رضایی در پایان با اشاره به برنامه اختتامیه این رویداد گفت: پنجمین نمایشگاه ملی مد و لباس ایرانی ـ اسلامی «گوهرشاد» از ۲۷ مهرماه آغاز می‌شود و اختتامیه آن روز جمعه برگزار خواهد شد.

 

پنجمین رویداد ملی مد و لباس ایرانی ـ اسلامی «گوهرشاد» امسال در حالی برگزار می‌شود که برگزارکنندگان آن تلاش دارند با حضور برندهای مختلف، برنامه‌های فرهنگی و آموزشی، تبلیغات گسترده شهری و ایجاد فضاهای تعاملی، «گوهرشاد» را به رویدادی فراتر از یک نمایشگاه تخصصی تبدیل کنند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -