true
  • صفحه اصلی
  • اخبار ارومیه
  • اخبار استان
  • یادداشت
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سرویس عکس
  • ویدئو
true
false
false
false
false
false
false
true
امروز : یکشنبه, 12 تیر , 1401 | ساعت : 13:12
  • صفحه اصلی
  • اخبار ارومیه
  • اخبار استان
  • یادداشت
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سرویس عکس
  • ویدئو
true
شما اینجا هستید
اخبار ارومیه » تخریب ویلاهای ارومیه چاره کار است؟
true
  • 15 شهریور 1400
true
true
تخریب ویلاهای ارومیه چاره کار است؟
تخریب ویلاهای ارومیه چاره کار است؟
ویلاهایی که با هزینه های بسیار بالا ساخته شده و در عرض کمتر از پنج دقیقه نابود شدند
true

در ماه های اخیر در شهر ارومیه ویلاهای بدون مجوز تخریب شدند.

خرد کردن اراضی کشاورزی و تغییر کاربری این اراضی به صورت فزاینده‌ای در حال رشد است که این جهش خزنده تفکیک اراضی در مناطق خاصی از شهر با اهداف از پیش تعیین شده توسط افراد سودجو انجام می‌شود که از آن جمله می‌توان به روستای امامزاده ارومیه که اراضی کشاورزی به شهرک ویلایی تبدیل شده، اشاره کرد و هم اکنون با اشباع این منطقه، اراضی کشاورزی روستای اردوشاهی و روستاهای اطراف به سرنوشت اراضی کشاورزی روستای امامزاده تبدیل شده است.

در این میان نباید این موضوع نادیده گرفته شود که کارهای اشتباه را باید از ریشه خشکاند. درست است ساخت و ساز غیر مجاز از اول اشتباه بوده ولی آیا تخریب چاره کار است؟

باید این موضوع را به یاد بیاوریم که چگونه این ویلاهای غیرمجاز در اطراف شهر ارومیه قد علم کردند و با کدامین دست های پشت پرده ساخته شدند؟ چرا زمانی که ساخته می شدند مانع این کار نشدید؟

به نظر می‌رسد رشد قارچ گونه ویلاها در مناطق خاصی از شهرهای آذربایجان‌غربی ناشی از عدم نظارت قوی دستگاه‌های نظارتی، عدم اجرای صحیح و کامل قوانین موجود در زمینه تفکیک اراضی و تغییر کاربری اراضی کشاورزی به مسکونی و در نهایت خرید و فروش صوری و افزایش یک شبه اراضی کشاورزی برخی مناطق استان توسط دست‌های پشت پرده است. آیا نمی شود بجای تخریب، در راستای ارتقا فرهنگی جامعه کاری کرد؟ با کمی تفکر در این موضوع می توان به ایده هایی بهتر از تخریب رسید مثلا:جریمه سنگین ، مصادره ، آباد کردن زمین های بایر و چمنزار ، ساخت مدرسه های کوچک در روستاها ، ساخت مراکز درمانی در مناطق محروم ، تجهیز کردن بیمارستان ها در این شرایط بد کرونایی و … کارهایی ار این قبیل که نه تنها از لحاظ فرهنگی باعث رشد و ترقی می شود بلکه باعث حفظ سرمایه ملی نیز می شود.

آیا این کار به نفع جامعه و مردم است؟

تخریب و ویرانی سرمایه ملی سودی برای شهر و کشور ندارد، تنها اثر تخریب از بین رفتن سرمایه فرد خاطی بوده و سودی برای مردم نخواهد داشت که بهتر است فرد خاطی به گونه دیگری مجازات شود که از بابت این مجازات سودی هم به جامعه تعلق گیرد.

گفتنی است با این اقدام یگان حفاظت اراضی استان، در مجموع حدود ۱۶۵ کیلومترمربع از مکان های ساخته شده به کل نابود شدند.

    false
    true
  • کد خبر 13589
  • false
    true
  • بدون نظر
  • false
    لینک کوتاه
    http://urmiyeclub.ir/?p=13589
true
موضوعات
اخبار ارومیه
true
برچسب ها
ارومیه , ارومیه کلوب
false
true
مطالب مشابه این خبر
زندانی محکوم به قصاص در دیزج مرگور  بعد از ۲۰ سال از دار مجازات رهایی یافت
زندانی محکوم به قصاص در دیزج مرگور بعد از ۲۰ سال از دار مجازات رهایی یافت
داغ گرانی نان بر دل مردم ارومیه کیفیتی که در تنورها می‌سوزد
داغ گرانی نان بر دل مردم ارومیه کیفیتی که در تنورها می‌سوزد
اجرای طرح ملی نان در آذربایجان غربی/ قیمت افزایش نمی یابد
اجرای طرح ملی نان در آذربایجان غربی/ قیمت افزایش نمی یابد
معضل چرای گوسفندان در فضای شهری ارومیه/شهروندان از وضعیت موجود گلایه دارند
معضل چرای گوسفندان در فضای شهری ارومیه/شهروندان از وضعیت موجود گلایه دارند
بدون دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید.

ارومیه کلوب

ارومیه کلوب سال ۱۳۹۴ با هدف انتشار و انعکاس اخبار ارومیه و استان ایجاد گردید.

برچسب ها

اخبار ارومیه ارومیه کلوب

© - www.UrmiyeClub.com . All Rights Reserved.